joi, 21 martie 2013

Nu Renunta La Visele Tale!

Cel mai bun sfat pe care pot sa-l dau vreodata cuiva este acesta: Nu renunta la visele tale! Da exact asa.
Trebuie sa lupti pentru visele tale.
Sa incerci tot ce tine de tine ca sa duci la indeplinire ceea ce-ti doresti sa realizezi.
Acesta este cu siguranta un lucru pe care oamenii de succes il stiu de mult. Il stiu chiar dinainte sa porneasca la drum.
Daca ai un vis, nu trebuie sa renunti asa usor la el. Indiferent din ce domeniu este.
Si stii care va fii rezultatul cand vei reusi sa-ti indeplinesti visul? Va fi unul cu totul fantastic. Cu cat lupti mai mult pentru el, cu atat cand il vei realiza vei simti in interior un sentiment grandios.

Citeste aici 30 de citate motivationale care iti vor ridica moralul.

Visele pot deveni realitate. Nu uita. Este visul tau.
Tu trebuie sa lupti pentru el. Nimeni altcineva nu este raspunzator pentru rezultatele tale. De ce zic asta? Pentru ca atunci cand vei cauta solutii sa-ti indeplinesti visul va trebui sa fi dispus sa faci multe lucruri respectabile. Lucruri pe care tu va trebui sa le faci.

Atunci cand iti doresti ceva cu adevarat, nu vei renunta asa usor. Vei incerca orice, ORICE ca sa-ti indeplinesti visul. Numai asa poti spune ca ai intradevar un vis. Nu doar sa astepti. Ci sa te gandesti, si sa intorci problema pe toate partile pana cand obtii rezultatul pe care TU il doresti. In functie de cat efort esti dispus sa depui, pana acolo vei ajunge.

If you can dream it, you can do it. - Walt Disney
Si nu am pus la intamplare acest citat.
Tine doar de tine, ca prin fapte sa te apropii mai mult de ce numesti acum vise. Mai jos sunt doar cativa dintre cei care puteau de mult sa renunte din cauza greutatilor, dar n-au facut-o. Au mers mai departe.
Atunci cand vrei cu adevarat un lucru nimic nu te poate opri.


Primul obstacol, poate e cel mai greu de trecut. Insa o data ce vei invata sa treci peste obstacole, vei deveni mai puternic si nu te vor mai obosi. Nici nu le vei mai baga in seama.
Vei stii ca fac parte din spectacol si ca fara ele drumul spre succes nu ar mai fi asa distractiv. Gandeste-te cum ar fi daca ai obtine tot ce ti-ai dori foarte usor?
Nu te-ai mai bucura le fel de mult. Senzatia n-ar mai fi aceeasi. S-ar consuma mult mai repede.

Citeste aici de ce 90% dintre romani nu au inteligenta financiara.

Gandeste-te bine. Sunt atatia oameni care au reusit. Daca ei au reusit si tu poti reusi. Trebuie doar sa vrei.
In final ramane doar o intrebare.
Tu pana unde esti dispus sa mergi pentru visul tau?

Un comentariu:

  1. Follow your dream. Asta e cheia succesului. Mi-a placut foarte mult ce ai scris si m-a facut sa ma simt mai bine. Multmumim pentru acest articol minunat.

    RăspundețiȘtergere