sâmbătă, 1 martie 2014

11 Lucruri Pe Care As Fi Vrut Sa Le Stiu Inainte Sa-Mi Incep Propria Afacere.


Multi oameni vor sa te pacaleasca si iti spun ca nu esti destept daca nu te-ai dus la facultate, dar lucrurile nu stau chiar asa.

Atunci cand iti incepi propria afacere, multe lucruri nu le cunosti si trebuie sa le inveti. Oficial imi traiam visul si lucram doar pentru mine, ceea ce inseamna ca sunt responsabil pentru destinul meu financiar si sunt capitanul propriului viitor.

Chiar daca am fost un elev dornic sa invat, si am petrecut multe ore invatand tot ce am putut despre afaceri, au existat cateva lucruri pe care nu le-am stiut. Am aflat ca fiecare antreprenor trebuie sa isi castige propria calatorie.

Aici sunt 11 lucruri pe care as fi vrut sa le stiu inainte sa-mi incep propria afacere. Sper ca acestea iti vor salva ceva timp, sau cel putin unele suferinte, pentru ca experienta este un bun profesor aici.

Pentru ca astazi este 1 Martie, oficial prima zi de primavara, ti-am pregatit un cadou care sper sa-ti placa si sa fie o surpriza placuta pentru toata lumea.

Daca ti-a placut surpriza, il poti face cadou mai departe si prietenilor tai. Iti doresc o primavara minunata!

Citeste Online sau downloadeaza GRATUIT! DOWNLOAD.



6 comentarii:

  1. Un "articol" bun, pe care e bine sa-l citeasca cat mai multi inainte sa-si inceapa propria afacere. Spun articol pentru ca este ceva nou. Un Ebook mai degraba care arata destul de bine... Trebuie sa recunosc ca este de apreciat efortul depus. Felicitari pentru martisor. O primavara frumoasa si tie si cititorilor tai.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Gabriel !
    Asta este si parerea mea ! Poti sa fi destept si sa-ti mearga mintea si fara facultate. Nu toti cu facultate au scilpirea de a incepe o afacere si mai ales sa o duca mai departe.
    Multumesc de martisor si felicitari pentru acest articol !
    Iti doresc o primavara binecuvantata in tot ceea ce doresti sa realizezi !

    RăspundețiȘtergere
  3. Salut. Coperta chiar e reusita, arata ca o revista. O surpriza neasteptata, dar binevenita :)
    Ce pot sa spun decat BRAVO!

    RăspundețiȘtergere
  4. @alla sally
    Buna Alla. Da este intr-adevar ceva nou. Multumesc pentru aprecieri.

    RăspundețiȘtergere
  5. @George
    Salut George! Multumesc pentru aprecieri.

    RăspundețiȘtergere
  6. @Gabriela Bogdan
    Buna Gabriela! Asa este. Sunt multe lucruri de invatat pe care nu le inveti in scoala. Imi pare bine ca ti-a placut si sper sa-ti fie de folos. Multumesc pentru aprecieri.

    RăspundețiȘtergere