vineri, 23 octombrie 2015

Ce Ai Facut Azi Pentru Visul Tau?

Pentru ca am primit foarte mult feedback pozitiv de la cititorii nostri (chiar nu ma asteptam), pentru articolul trecut in care te intrebam "Care Este Visul Tau?" si in care am si lansat o campanie de promovare cu acelasi nume pentru toti cei care au nevoie si doresc sa publice un articol, am hotarat sa te sustinem si sa te promovam in urmatorul numar al revistei.

Asadar daca esti pasionat de scris, si esti la curent cu tot ce se intampla in mediul online de business si nu numai, iar cuvinte precum antreprenor, marketing, management, leadership, dezvoltare personala, intr-un cuvant educatie, iti sunt familiare si nu se refera la cine stie ce OZN-uri :), te invitam sa ne trimiti articolul tau. Aici la IQFinanciar, ne dorim sa crestem impreuna cu tine. Trimite-ne articolul tau si poti aparea in urmatorul numar al revistei. Si tu poti fi autor.

Avem nevoie de ajutorul tau sa stim ca esti acolo si te rugam sa dai un like & share pe Facebook sau pe Google+ :), sa-l trimiti mai departe prietenilor tai pentru a putea ajuta cat mai multa lume.

Afla Cum Sa Construiesti O Strategie De Marketing In Social Media Pentru Business-ul Tau.
Citeste si Care Este Rolul Unui Lider?

Oricare ar fi visele si obiectivele tale pentru viitor, vreau sa-ti pun o intrebare simpla:

Ce ai facut azi pentru ele?

Stai si doar visezi si speri ca ele sa devina realitate, sau iei taurul de coarne si faci ca aceste vise sa devina posibile la un moment dat? Te simti confortabil cu acest stil de viata visator, fara pic de actiune? Sau in cele din urma te-ai hotarat sa iei masuri concrete in viata de zi cu zi, pentru a obtine ceea ce vrei de la viata?

Uite care este secretul: Viata este scurta! "The problem is you think you have time: but you don't."

Daca nu ai luat pana acum masuri pentru a-ti realiza visul, atunci acum este momentul sa incepi.

Am inceput sa-mi dau seama in ultimii ani, daca vreau sa-mi indeplinesc visele si obiectivele, sa-mi ating potentialul maxim, atunci trebuie sa actionez in fiecare zi. De aceea scriu mereu articole, lucrez la proiecte noi (recent am terminat Cel mai bun Joc Pentru Copii de Strategie si Negociere in Afaceri - Entrepreneur ), imi imbunatatesc cursurile de educatie financiara si dezvolt programe noi constant.

Incepe Acum.

Daca stii ca ai un dar, si ai visat intotdeauna despre el, dar nu ai luat masuri reale, atunci trebuie sa incepi acum. Nu trebuie sa pierzi timpul, sa iti fie teama de cat ar putea dura pana vei ajunge acolo unde iti doresti, sau cum va arata in final, sau despre ceea ce vor spune ceilalti despre tine. Stiu ca e greu, m-am luptat cu aceste ganduri si sentimente atunci cand am inceput sa predau despre finante si educatie financiara. Dar atunci cand incepi, totul devine mai usor.

Trebuie doar sa faci primul pas, apoi pe urmatorul. Atunci cand incepi, se intampla un lucru amuzant, calea devine tot mai evidenta cu fiecare pas pe care il faci.

Trebuie doar sa incepi.

Cand am inceput acest proiect de dezvoltare personala si educatie financiara in 2012, nu stiam unde voi ajunge. Dar mi-am dat seama ca pentru a face posibil acest lucru si pentru a extinde proiectul IQFinanciar, trebuie sa actionez. Lucrurile nu se intampla de la sine. De atunci, am scris peste 180 de articole, am aparut pe unele site-uri de top, am raspandit mesajul meu si am pus amprenta in social media, am scos un joc de educatie financiara, am dezvoltat mai multe programe de educatie financiara, am scos cursuri disponibile online, am publicat o revista. Si asta nu e tot. Multe lucruri frumoase urmeaza sa se intample. Toate aceste lucruri sunt posibile pentru ca am decis ca e timpul sa actionez.

Incepe sa lucrezi la visele tale. "Dreams are just dreams until you execute them."

Citeste si Cum Sa Gasesti Oameni Care Cred In Ceea Ce Crezi Si Tu!
Citeste si Cat De Importanta Este Educatia Financiara?

Exploreaza acele lucruri care te emotioneaza si te fac sa te simti bine, si cu siguranta vei merge in directia buna. Aminteste-ti ca pentru a fi fericit, trebuie sa iti realizezi visele. Doar tu ai o combinatie speciala de talente si abilitati, puncte forte si puncte slabe. O combinatie unica care poate schimba lumea, daca actionezi in scopul propus si il valorifici. "Your talent is God's gift to you. What you do with it is your gift back to God."

Deci, nu mai astepta nici-o secunda. Nimic nu te impiedica. Incepe acum sa iti urmaresti visul si sa descoperi scopul pentru care ai fost creat.

Daca ai o afacere sau cunosti pe cineva care are un produs despre care lumea merita sa auda, te rugam sa ne spui si noua. Vom fi mandri sa iti facem povestea cunoscuta. Alatura-te campaniei de promovare a business-ului romanesc. Crestem impreuna cu tine. Ne asteapta un viitor glorios. Iti multumim pentru ca ne urmaresti si esti alaturi de noi.

Urmareste-ne pe Facebook, Google+ sau Instagram pentru a citi saptamanal cele mai noi articole de educatie financiara. Nu uita "Knowledge is Power".

16 comentarii:

  1. Felicitari pentru proiect. Ma alatur campaniei IQFinanciar de promovare a tinerilor antreprenori. Cred in acest proiect si il sustin pentru ca stiu cat de important este un ajutor la momentul potrivit. Suntem alaturi de voi - CEO & Founder Femeie De Succes.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Antonia. Multumim mult pentru aprecieri si pentru sprijin.

      Ștergere
  2. Felicitari. Va apreciez pentru tot ce faceti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Cris. Iti multumim pentru ca ne urmaresti si esti alaturi de noi.

      Ștergere
  3. Doresc sa particip si eu la aceasta campanie. V-am trimis mail.

    RăspundețiȘtergere
  4. Un articol foarte educativ. Cred ca fiecare persoana ar trebui sa-si urmareasca visele si sa lucreze la ele. Ma bucur ca incurajati acest lucru si ca ati pornit acest proiect.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salut Andrei. Iti multumim pentru incurajari si promitem sa venim cu idei noi.

      Ștergere
  5. Sunteti foarte tari. Va urmaresc de o perioada de timp pentru ca imi plac articolele pe care le publicati. Mult succes in continuare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Mirela. Iti multumim pentru aprecieri si pentru suport. Mergem mai departe.

      Ștergere
  6. Visele sunt foarte importante si fiecare persoana ar trebui sa isi urmeze visele. Ele fac parte din noi si ne ajuta sa fim mai fericiti. Nu se compara nimic cu un vis indeplinit. Iar pentru acest lucru ar trebui sa facem tot ce sta in puterea noastra ca sa le facem sa devina realitate. Multumim pentru acest articol.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Mihaela. Noi iti multumim pentru ca ne urmaresti si esti alaturi de noi :) Si noi credem acelasi lucru si de aceea am pornit aceasta campanie de promovare.

      Ștergere
  7. Un articol foarte educativ. Visele sunt doar vise, daca nu incepi sa lucrezi la ele. E bine sa iti faci un plan si sa il respecti. Sa imparti obiectivul final in mai multe etape si sa incepi sa actionezi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Elena. Asa este. Trebuie sa actionezi pentru a face posibile lucrurile pe care le doresti si care astazi sunt doar vise. O sa revenim cu articole despre ce trebuie sa facem ca sa ne indeplinim visele.

      Ștergere
  8. Toata lumea are un vis. Mai mare sau mai mic. Important este sa invatam cum sa ne urmam visul si sa lucram la el. Asta me trebuie. Avem, nevoie de incurajare si de suport. Avem nevoie de mentalitatea potrivita pentru a putea incepe. Va apreciez pentru aceste articole pe care le publicati.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Alina. Suntem de aceeasi parere cu tine si de aceea am pornit aceasta campanie de promovare. Iti multumim pentru ca ne urmaresti si esti alaturi de noi. Mergem mai departe. Ne asteapta un viitor glorios!

      Ștergere