joi, 29 octombrie 2015

Cum Sa Iti Transformi Visele In Realitate In 7 Pasi.


Poate realizarea viselor sa fie impartita in pasi? Nu este intotdeauna usor, dar cei care au realizat lucruri marete, de obicei, trec prin acest proces cu multe dintre elementele enumerate mai jos, ca parte a procesului respectiv.

Deci, daca te-ai confruntat cu probleme in procesul de realizare a visului tau, citeste pasii de mai jos. Incepe sa-i pui in aplicare si te vei afla pe drumul care duce spre realizarea visului tau.

Vrei sa-ti transformi visele in realitate si sa iti atingi obiectivele? Mai jos sunt 7 pasi care te vor ajuta sa faci aceste lucruri posibile:

1. Viseaza.

Totul incepe in suflet si in minte. Fiecare mare realizare a inceput in mintea unei persoane. Au indraznit sa viseze, sa creada ca este posibil. Ia-ti putin timp liber si gandeste-te: "Ce s-ar intampla daca?". Think Big - Cele 10 Reguli Ale Lui Donald Trump Pentru A Avea Succes. Nu lasa gandirea negativa sa te descurajeze. Trebuie sa fii un "visator". Viseaza la posibilitatile pentru tine, pentru familia ta, si pentru ceilalti. Daca ai avut un vis pe care l-ai lasat sa se raceasca, reaprinde acel vis. Viata este prea scurta pentru a-l pierde.

2. Crede.

Chiar daca visul tau trebuie sa fie mare, acesta trebuie sa fie credibil. Trebuie sa fii in masura sa spui ca daca anumite lucruri au loc, cu ajutorul celorlalti si cu mult efort si munca dedicata, desi este un vis mare, acesta poate fi realizat. Un exemplu bun: o persoana normala poate visa sa construiasca o companie de milioane de dolari. Este un vis mare, dar este realizabil. Un exemplu imposibil: o doamna in varsta de 80 de ani va alerga intr-o zi la un maraton. Este un vis mare, dar deasemenea imposibil. Trebuie sa crezi ca este posibil.

Citeste si Ce Ai Facut Azi Pentru Visul Tau?
Citeste si Care Este Visul Tau?

3. Vizualizeaza.

Cei care au rezultate mari, au un obicei. Ei "vad" lucrurile. Ei isi imagineaza ca se plimba in biroul unei companii de milioande de dolari dintr-o cladire de birouri din centrul orasului, chiar in timp ce stau pe scaunul lor confortabil din apartament. Cei mai performanti jucatori de baschet isi imagineaza mingea cum trece prin cos. Jucatorii de golf profesionisti vad mingea cum merge drept spre gaura. Vorbitorii de clasa mondiala se imagineaza cum vorbesc plini de emotie si energie. Toate aceste inchipuiri, ii ajuta sa isi controleze corpul pentru a-si atinge visul.

4. Spune.

Unul dintre motivele pentru care multi visatori nu ajung niciunde, este pentru ca acestia tin totul pentru ei. Este un vis, care traieste doar in interiorul mintii lor. Cel care vrea sa isi transforme visul in realitate, trebuie sa le spuna oamenilor despre visul sau. Un simplu motiv: cu cat il spunem mai des, incepem sa credem mai mult in el. Daca vorbim despre el, inseamna ca este posibil. Un alt motiv: ne face responsabili pentru realizarea lui si ne stimuleaza.

5. Planifica.

Fiecare vis trebuie sa ia forma unui plan. Vechea zicala care spune ca "obtii ceea ce ai gandit" este adevarata. Visul tau nu se va intampla pur si simplu. Ai nevoie de un plan si de o strategie pentru realizarea visului tau. Gandeste-te la toate detaliile. Imparte intregul plan, in pasi mai mici, ca sa devina realizabil. Apoi, fixati un interval de timp pentru realizarea fiecarei sarcini din planul tau.

Citeste si Entrepreneur - Joc De Strategie si Negociere in Afaceri
Citeste si Care Este Rolul Unui Lider?

6. Lucreaza.

Nu ai cum sa sari peste acest pas. In timp ce restul lumii se uita confortabil din canapea la TV, ceilalti lucreaza la atingerea visului lor. Am o vorba dupa care ma ghidez: activitatile tale pe termen scurt, inmultite cu timpul, egal realizarile tale pe termen lung. Daca lucrezi la el in fiecare zi, in cele din urma iti vei realiza visul.

7. Bucura-te.

Cand ti-ai atins obiectivul si iti traiesti visul, asigura-te ca te bucuri de el. De fapt, bucura-te si de calatorie. Recompenseaza-te de-a lungul drumului si bucura-te de actiunea pe care o traiesti. Ajuta-i si pe altii sa se bucure. Fii generos. Foloseste-ti visul spre binele celorlalti. Apoi du-te inapoi la Numarul 1. Si viseaza putin mai mult de data asta.

Avem nevoie de ajutorul tau sa stim ca esti acolo si te rugam sa dai un like & share pe Facebook, sa-l trimiti mai departe prietenilor tai pentru a putea ajuta cat mai multa lume. Nu uita sa te abonezi ca sa primesti cele mai bune sfaturi pentru succesul tau zilnic.
Iti multumim pentru ca esti alaturi de noi.

Urmareste-ne pe Facebook, Google+ sau Instagram pentru a citi saptamanal cele mai noi articole de educatie financiara. Nu uita "Knowledge is Power".



16 comentarii:

  1. Un articol foarte bun. Avem nevoie sa stim cum sa ne transformam visele in realitate si cum sa ajungem acolo unde ne dorim.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Daniela. Multumim pentru ca ne urmaresti si esti alaturi de noi.

      Ștergere
  2. Orice vis devine realitate. Totul este sa crezi ca este posibil. Odata ce crezi, si incepi sa lucrezi la un plan real asa cum ai spus si in articol, ai facut primul pas. Fiecare pas pe care il faci te duce mai aproape de visul tau. Mi-a placut articolul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Ruxandra. Asa este. Fiecare pas facut este un plus pentru visul tau si pentru tine.

      Ștergere
  3. Poti face multe lucruri la care nici nu visezi si pe care nici nu crezi ca le poti face. Totul este sa-ti doresti.

    RăspundețiȘtergere
  4. Visele sunt cele mai frumoase lucruri, iar transformarea lor in realitate este cel mai bun lucru pe care poate sa-l faca cineva. Trebuie sa lucrezi la visul tau, indeferent de situatie. Crede, si actioneaza.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Mihaela. Actiunea este cheia succesului. Fara actiune, visele raman doar dorinte. Incepe sa lucrezi acum la visul tau si transforma-l in realitate.

      Ștergere
  5. Unul dintre cele mai bune articole pe care le-am citit pana acum. Bravo! Avem nevoie de articole ca acesta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salut Ciprian. Multumim pentru ca esti alaturi de noi. Urmeaza articole la fel de interesante si de educative.

      Ștergere
  6. Invatati in fiecare zi lucruri noi despre ceea ce va pasioneaza si puneti in practica. Este foarte bine sintetizat articolul si contine punctele cheie pe care trebuie sa le urmareasca o persoana pentru a-si realiza visul. Un articol excelent!

    RăspundețiȘtergere
  7. Faceti si cursuri? Felicitari pentru articol.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salut Radu. Lucram la un proiect si este in curs de dezvoltare. Urmeaza cat de curand sa-l finalizam si sa organizam si cursuri de educatie financiara. Multumim pentru aprecieri. Ramai alaturi de noi, urmeaza multe proiecte interesante.

      Ștergere
  8. Sunt Georgiana, am 30 de ani..eu simt ca visul meu este manichiura..nu stiu sa fac diferenta daca este un hobby sau chiar as putea sa fac din asta o meserie (mitivul este ca sunt scarboasa, multe femei nu sunt ingrijite si imi imaginez ca nu mi-ar face placere sa le fac mani sau pedi)
    Pe de alta parte imi e frica sa investesc in asta cu ghindul ca poate nu o sa imi mai recuperez nici macar bani sau ca nu voi avea cliente..totusi ma tot informez pe grupurile manichiuristelor in vederea unui plan bine pus la punct astfel incat sa fac totul bine din prima in cazul ca voi avea curajul de a incerca o asfel de meserie
    Apropo momentan lucrez in comert, si reusesc doar sa supravietuiesc din asta..sunt in faza caa simt rarata :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este normal sa n-ai curaj la inceput. Continua sa te documentezi si sa citesti, iar daca este intr-adevar o chemare catre acest lucru vei simtii si vei stii cand sa faci acest pas pentru a incepe o afacere in domeniu. Trebuie sa te gandesti ca esti fericita pentru ca ti-ai gasit visul, pentru ca cele mai multe persoane inca nu si-au gasit visul. Cel putin din acest punct de vedere esti cu un pas inainte si ai in ce sa crezi si pentru ce sa te lupti sa cauti solutii mai bune.

      Ștergere