marți, 5 ianuarie 2016

Top 10 Articole De Educatie Financiara.

Pentru ca este inceput de an, vreau in primul rand sa va multumesc pentru sustinere si pentru mesajele de incurajare pe care le-am primit. Impreuna am reusit sa incepem unul dintre cele mai importante proiecte de educatie financiara din Romania: IQFinanciar.

Un lucru este sigur: vom continua si anul acesta sa construim un imperiu al educatiei financiare pentru a ajuta cat mai multa lume sa-si indeplineasca visele si sa-si atinga obiectivele. Impreuna construim o catedrala.

Va propun sa incepem noul an cu top 10 articole de educatie financiara pe care trebuie sa le cititi pentru a va atinge obiectivele financiare.

Mai jos gasiti cele mai bune articole, dar si cele mai populare din domeniul financiar pe care le-am gasit necesare si utile pentru antreprenori. Acestea cuprind diverse teme si sfaturi practice pe care le puteti aplica cu usurinta. Cel mai important lucru este sa va creati un obicei si sa ramaneti constanti pentru a putea obtine rezultatele dorite. Va invit sa cititi acest top pentru a afla cum puteti sa va schimbati viata in bine.

Top 10 articole de educatie financiara din Romania. Am pus link pe titlul fiecarui articol, astfel incat sa-ti fie mai usor sa le accesezi.

1. Ce Ai Facut Azi Pentru Visul Tau?

Daca stii ca ai un dar, si ai visat intotdeauna despre el, dar nu ai luat masuri reale, atunci trebuie sa incepi acum. Nu trebuie sa pierzi timpul, sa iti fie teama de cat ar putea dura pana vei ajunge acolo unde iti doresti, sau cum va arata in final, sau despre ceea ce vor spune ceilalti despre tine. Stiu ca e greu, m-am luptat cu aceste ganduri si sentimente atunci cand am inceput sa predau despre finante si educatie financiara. Dar atunci cand incepi, totul devine mai usor. Trebuie doar sa faci primul pas, apoi pe urmatorul. Atunci cand incepi, se intampla un lucru amuzant, calea devine tot mai evidenta cu fiecare pas pe care il faci.

2. Cat De Importanta Este Educatia Financiara?

Educatia financiara este obligatorie pentru a obtine succesul zilnic in afaceri si in viata personala. Educatia nu este un lux, este o necesitate. Acest domeniu este esential pentru dezvoltarea personala si pentru atingerea obiectivelor pe care le avem. Daca crezi ca educatia este scumpa, asteapta sa vezi cat te costa ignoranta. Nu uita: Banii nu rezolva problemele legate de bani, Iq-ul financiar rezolva problemele legate de bani. Vrei Un iQ Financiar Mai Bun? Pentru acest lucru ai nevoie de cunostinte in domeniul financiar iar majoritatea oamenilor nu au parte de educatia financiara necesara, deoarece aceasta nu se preda in sistemul de invatamant actual.

3. 29 De Moduri Prin Care Pierzi Bani.

Toti platim prea mult uneori pentru ca ne dorim ceva chiar in acel moment. Si ocazional, daca suntem sinceri cu noi insine, cumparam lucruri de care nu avem cu adevarat nevoie. Putem sa observam aceste greseli si sa invatam din ele. Uneori, insa, nu suntem constienti de modul in care pierdem bani. Intrebarea este: Cat de multi bani pierzi?

4. 7 Greseli Financiare Pe Care Oamenii Le Fac Atunci Cand Imprumuta Bani.

Atunci cand este utilizat in mod responsabil, creditul este un mod convenabil pentru a face o achizitie. Cu toate acestea, utilizarea abuziva a creditelor va poate distruge sanatatea financiara si impiedica foarte mult capacitatea de a asigura o viata linistita. Daca vreti sa stati departe de probleme, aveti nevoie sa tineti sub control cheltuielile si sa va monitorizati obiceiurile.

5. Entrepreneur - Joc De Strategie si Negociere in Afaceri

Pui valoare pe educatia copilului tau? Iti doresti pentru copii un start bun din punct de vedere financiar? Esti dispus sa faci aceste lucruri sa se intample? Educatia financiara incepe cu elementele de baza. Abilitatile financiare tin de capacitatea de a lua decizii in cunostinta de cauza si de a folosi cunostintele pentru a gestiona eficient banii.

6. 10 Motive Pentru Care Ar Trebui Sa Economisesti Bani.

Cu credite atat de usor de obtinut de ce ar mai vrea cineva sa economiseasca bani ca sa cumpere un produs? Daca vrei un produs, scoti cardul, achiti cu el si apoi platesti imprumutul pe cine stie ce perioada - 3, 6, 9, 12 rate fara dobanda. Daca iti permiti platile lunare, nu e mare lucru. Toata lumea face acest lucru. Din nefericire, acest tip de gandire are sens pentru prea multi oameni in zilele noastre. Prea multe persoane se ghideaza zilnic dupa acest tipar de gandire, care din pacate nu este constructiv si fiabil din punct de vedere al educatiei financiare pe termen lung.

7. Esti Dependent De Cumparaturi?

Obsesia cumparaturilor, asa cum mai este numita dependenta de cumparaturi, afecteaza in mod egal ambele sexe, nu doar femeile asa cum s-a crezut pentru o perioada de timp. Aceasta nu tine cont de venituri, rasa sau varsta, desi primele semne apar in adolescenta. Dependenta de cumparaturi afecteaza in mod negativ 1 persoana din 20. Cum stii daca esti sau nu dependent de cumparaturi?

8. Cum Sa Iti Reduci Cheltuielile?

Cele mai frecvente probleme legate de cheltuieli sunt cauzate de o casa care este mult prea mare, o masina prea luxoasa, sau un stil de viata bazat pe cardul de credit care nu se incadreaza venitului tau. Oricare ar fi situatia ta, iata cateva moduri comune prin care poti reduce facturile lunare. Elimina costurile banale, dar inutile.

9. Urmarirea Cheltuielilor Si A Consumului.

Pentru a construi un buget financiar realist, incepe prin a vedea unde se duc banii tai in prezent. Exista trei pasi pentru a crea un buget: 1. primul pas este sa identifici cum sunt cheltuiti banii in prezent. 2. evalueaza cheltuielile pentru a vedea daca acestea corespund prioritatilor tale financiare. 3. urmariti cheltuielile in curs de desfasurare pentru a te asigura ca acestea raman in limitele nevoilor tale.

10. Cum Sa Iti Stabilesti Corect Un Obiectiv Eficient?

Multi oameni trudesc din greu pentru a ajunge nicaieri. Asta se intampla pentru ca ei nu prea stiu ce vor si unde anume trebuie sa ajunga. A actiona fara sa stim ce vrem este ca si cum am trage cu arcul fara sa stim unde este tinta. Pragmatismul trebuie sa tinteasca obiective precise. Pentru a fi atins insa, un obiectiv trebuie mai intai definit. Visurile, dorintele, pretentiile, doleantele nu sunt obiective.

BONUS! Revista IQ Financiar - Educatie Financiara Pdf.

Aici la IQ Financiar credem in acest vis al nostru. Credem ca exista o multime de oameni talentati acolo care au nevoie de inspiratie zilnica pentru a reusi. IQ Financiar este conceput si proiectat de antreprenori pentru viitorii antreprenori cu "idei care au schimbat lumea". Noua revista de educatie financiara in format pdf va ajuta sa obtineti un avantaj competitiv in viata si in activitatile pe care le aveti in fiecare zi.

Am sa te rog sa dai un share pe facebook, sa-l distribui mai departe pentru a-ti ajuta prietenii sa aibă acces la aceste informatii valoroase.

Urmareste-ne pe Facebook, Google+ sau Instagram pentru a citi saptamanal cele mai noi articole de educatie financiara. Nu uita "Knowledge is Power".



19 comentarii:

  1. Foarte bine realizat acest top. Aceste articole contin multe informatii utile din domeniul financiar care trebuiesc analizate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Daniela. Multumim pentru ca ne urmaresti si esti alaturi de noi.

      Ștergere
  2. Interesant. Nu le-am citit pe toate spre rusinea mea.

    RăspundețiȘtergere
  3. Florin Dumitrescu5 ianuarie 2016 la 18:31

    Felicitari pentru acest top. Va urmaresc de mult timp si am citit niste articole foarte bune pe acest site.

    RăspundețiȘtergere
  4. Like & share. :) Meritati sa va citeasca cat mai multa lume sa afle aceste lucruri pe care le scrieti. Mult succes.

    RăspundețiȘtergere
  5. La multi ani pentru noul an. Abia astept sa pun in practica ce am invatat. Sunteti cei mai tari!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Diana si La multi ani! Urmeaza articole cel putin la fel de interesante ca si acesta.

      Ștergere
  6. Va urmaresc cu drag si cu sufletul la gura. De fiecare data cand postati spuneti lucruri pline de esenta si raman impresionata de cantitatea de informatii pe care o publicati. Bravo voua, va respect.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nota 10 pentru aceste articole si pentru acest top. Mult succes in continuare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim si te asteptam in continuare cu articole de top din domeniul financiar.

      Ștergere
  8. Felicitari pentru acest proiect si pentru articolele pe care le publicati. Romania are nevoie de educatie financiara, are nevoie de IQFinanciar. Sunteti numarul 1.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salut Vlad. Multumim pentru ca ne urmaresti si esti alaturi de noi. Ne asteapta un viitor glorios.

      Ștergere
  9. Gabriela Dumitrescu7 ianuarie 2016 la 11:10

    Cele mai bune si mai interesante articole de educatie financiara. Vreau sa spun ca am invatat multe lucruri bune pe care nu le stiam si pe care nici nu le gasesti din pacate pe site-urile de profil de la noi. Sunteti printre cei mai buni pe domeniul acesta. Sincer va apreciez.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Gabriela. Multumim pentru aprecierile sincere. Impreuna construim o catedrala.

      Ștergere
  10. Buna, Dupa ce am fost în rela?ie cu Anderson de ani de zile, s-a despar?it de mine, am facut tot posibilul sa-l aduc înapoi dar totul a fost în zadar, l-am dorit atât de mult înapoi din cauza dragostei pe care o am pentru el, l-am implorat cu totul, am facut promisiuni, dar el a refuzat. I-am explicat prietenei mele problema mea ?i ea mi-a sugerat sa contactez mai degraba un vrajitor care ar putea sa ma ajute sa fac o vraja pentru a-l aduce înapoi, dar eu sunt genul care nu a crezut niciodata în vraja, nu am avut de ales decât sa încerc, am a trimis vrajitorului prin po?ta ?i mi-a spus ca nu este nicio problema ca totul va fi bine înainte de trei zile, ca fostul meu se va întoarce la mine înainte de trei zile, a facut vraja ?i, surprinzator, în a doua zi, era în jurul orei 16. M-a sunat fostul meu, am fost atât de surprins, am raspuns la apel ?i tot ce a spus a fost ca îi pare atât de rau pentru tot ce s-a întâmplat încât a vrut sa ma întorc la el, ca ma iube?te atât de mult. Am fost atât de fericit ?i m-am dus la el, a?a am început sa traim din nou ferici?i împreuna. De atunci, am promis ca oricui cunosc care are o problema de rela?ie, a? fi de ajutor unei astfel de persoane, trimi?ându-l la singurul vrajitor real ?i puternic care m-a ajutat cu propria mea problema. e-mail: ogagakunta@gmail.com
    1) Vraji de dragoste
    2) Vraji de dragoste pierduta
    3) Vraji de divor?
    4) Vraji de casatorie
    5) Vraja de legare.
    6) Vraji de despar?ire
    7) Alunga?i un Iubit trecut
    8.) Vrei sa fii promovat în biroul tau/ Vraja de loterie
    9) vrei sa-?i mul?ume?ti iubitul
    (ogagakunta@gmail.com)

    RăspundețiȘtergere