miercuri, 17 februarie 2016

Cum Sa Faci Bani Online Rapid!

In ziua de azi toata lumea vrea sa faca bani repede pe net, insa nimeni nu iti spune adevarul despre cum sa faci bani online si ce inseamna acest lucru. Societatea noastra isi doreste satisfactia imediata, instantanee, vrem ca lucrurile sa se intample acum si rapid. Cu tehnologia actuala putem sa facem lucrurile mult mai repede decat le faceam in trecut si avem acces la informatii aproape instant.

Antreprenoriatul este altfel fata de cum era acum 10 ani, iar antreprenorii sunt considerati vedetele zilelor noastre. Gandul de a fi antreprenor este extrem de atragator, ceea ce a condus la aparitia violenta pe piata a unor produse si cursuri cu nume precum:

- Cum sa faci bani online rapid si simplu.
- Cum sa castigi bani rapid doar in 6 saptamani.
- Cum sa construiesti un imperiu doar cu 3 ore pe zi de munca.
- Cum sa faci bani non stop cu acest sistem - Chiar functioneaza!
- Cum sa iti incepi propria afacere si sa faci bani chiar de maine.

Si lista poate continua. Sunt multe alte cursuri si carti cu titluri asemanatoare despre bani si despre anteprenoriat. Cu siguranta ai intalnit cel putin odata, astfel de cursuri online. Adevarul este ca, antreprenoriatul nu este floare la ureche. Chiar nu este!

Citeste si Cum Sa Supravietuiesti O Zi Fara Sa Cheltui Bani.

Ceea ce o sa-ti spun nu cred ca o sa-ti placa, dar e mai bine sa cunosti adevarul, pentru a nu cadea in aceste capcane. Nu exista scurtaturi sau formule magice pentru a face gramezi de bani, care sa apara in contul tau peste noapte. Trebuie sa lucrezi din greu pentru acest lucru, iar oricine iti spune ceva diferit incearca cel mai porbabil sa iti vanda ceva.

Deci, de ce exista atat de multe produse inselatoare si cursuri care te atrag, iar in cele din urma te dezamagesc profund? Raspunsul se afla chiar in titlul acestui articol: gratificare instanta.

Te Gandesti Sa Renunti? Citeste Mai Intai Acest Articol.

Lasa-ma sa iti pun o intrebare simpla. Crezi ca ar mai exista motivatie si interes pentru un curs sau pentru produse cu urmatoarele titluri:

- Cum sa lucrezi mai multi ani, fara sa fii platit.
- Cum sa dormi doar 3 ore pe noapte si sa fii mereu stresat.
- Cum sa lucrezi de doua ori mai mult decat in prezent.
- Cum sa mergi pe un drum care nu stii unde duce.
- Cum sa risti totul pentru o idee.

Aceste titluri nu s-ar vinde, pentru ca nu incanta si nu intereseaza pe nimeni. Ar mai fi anteprenoriatul un subiect atragator daca ar fi zilnic publicate povesti despre toate esecurile si visele neindeplinite? Raspunsul te las pe tine sa-l dai la aceasta intrebare.

Citeste si 10 Diferente Majore Dintre Oamenii Bogati Si Saraci.

Am mai spus-o si o spun din nou: adevarul despre anteprenoriat nu este mentionat suficient de real. Anteprenorii trebuie sa stie ca va fi greu, iar succesul rapid este destul de rar.

Trebuie sa intelegi ca esecul este posibil.

Anteprenorii de obicei sunt persoane curajoase. Ei stiu ca nu exista o garantie pentru a avea succes. Fara riscuri, nu exista recompense. Trebuie sa intelegi si sa accepti ca esecul este un lucru posibil. Sigur nu este de dorit acest lucru, dar trebuie sa intelegi ca exista o posibilitate ca acest lucru sa se si intample si trebuie sa fii pregatit.

Citeste si 5 Moduri In Care Sa Economisesti Mai Multi Bani!

Trebuie sa fii dispus sa te pui in actiune si sa lucrezi efectiv.

Exista o multime de cursuri care se vand pe piata si care promit minimum de efort. Pur si simplu nu asa este realitatea. Poti sa intrebi anteprenorii de succes cum erau primele zile de lucru cand au inceput startup-ul, si pot sa pariez ca acestia veneau la birou inainte sa rasara soarele si plecau cu mult dupa ce se termina programul. Trebuie sa fii dispus sa lucrezi la propriu. Toata lumea are timp, dar nu toti sunt dispusi sa-l dedice pentru construirea unei afaceri. Pentru asta trebuie sa renunti sa te mai uiti la tv, sa mai stai pe fb, sau sa iesi in oras atat de des. Construirea unui business necesita implicare. Incepe sa lucrezi la propriul business. Care Este Diferenta Dintre Un Startup Si Un Business Mic.

Trebuie sa fii dispus sa inveti constant.

Un anteprenor de succes nu termina niciodata de invatat, el cauta in mod constant sa invete si sa inteleaga lucruri noi. Chiar si cu putin timp liber, un anteprenor isi face timp sa citeasca carti si sa stabileasca relatii cu mentori. Nu exista nici un buton de oprit pentru aceste lucruri.

A fi anteprenor nu este cu siguranta cel mai usor lucru din lume, dar lucruri uimitoare se pot intampla atunci cand intelegem ca succesul peste noapte este destul de rar si trebuie sa muncim din greu pentru ceea ce vrem sa obtinem. Daca vrei sa-ti ajuti prietenii, trimite mai departe acest articol pe facebook, google+, linkedin sau twitter si spune-le ce inseamna sa fii anteprenor cu adevarat.

Aboneaza-te la Newsletter-ul IQFinanciar pentru a citi saptamanal cele mai noi articole de educatie financiara. Nu uita "Knowledge is Power".

Multumim pentru ca esti alaturi de noi. Impreuna construim o catedrala.

23 de comentarii:

  1. E plin netul de astfel de cursuri si de escroci. E bine sa stati deoparte de ei pentru ca nu fac altceva decat sa va lase fara bani. Felicitari pentru articol!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salut Vlad. E bine sa fim informati atunci cand vrem sa facem o alegere.

      Ștergere
  2. Asa este, in ultimul timp au inflorit antreprenorii ca ciupercile dupa ploaie. Sunt putine cursuri de calitate pe piata la ora actuala.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Loredana. Fenomenul a luat amploare pentru ca este un trend in crestere, iar multi s-au gandit sa profite de pe urma acestui lucru. Diferenta insa o face calitatea.

      Ștergere
  3. Felicitari pentru articol! De astfel de articole avem nevoie pentru a ne educa in domeniul financiar si a ne mari iq-ul financiar.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Camelia. Asta incercam sa facem prin proiectele pe care le sustinem. Multumim pentru aprecieri.

      Ștergere
  4. Cei care nu stiu aceste lucruri sunt luati ca din plasa... De aceea e bine sa te documentezi si sa fii informat. Imi plac articolele pe care le scrieti. Mult succes in continuare.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunteti cei mai tari. Nimeni nu spune lucrurile astea. Aici am citit unele dintre cele mai bune articole din domeniul financiar. Respect pentru ceea ce faceti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Raluca. Urmeaza articole cel putin la fel de interesante si in viitor. Multumim pentru ca esti alaturi de noi.

      Ștergere
  6. Va apreciez pentru munca si efortul pe care il depuneti. Aveti articole de calitate. Bravo pentru Romania.

    RăspundețiȘtergere
  7. Toata lumea vrea sa faca bani repede si simplu, iar ei mizeaza pe acest lucru. Nimeni nu vrea sa afle cum se fac banii, cat de greu este, ce inseamna de fapt sa fii antreprenor etc...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este George. Insa rezultatele nu sunt cele asteptate si atunci incep sa se intrebe ce nu a mers bine... Realitatea este putin altfel.

      Ștergere
  8. Nicoleta Marinescu18 februarie 2016 la 11:14

    Mai exista persoane care cred acest lucru? E clar ca acele persoane nu au lucrat pe cont propriu ca sa vada ce inseamna de fapt sa conduci un business si sa-l duci la un nivel acceptabil. Un articol de nota 20 :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim pentru ca esti alaturi de noi si ne urmaresti Nicoleta.

      Ștergere
  9. Un articol foarte bun, care spune adevarul despre asa zisele "castiguri instant" si mentalitatea recompensei imediate. Cei care reusesc sa vada dincolo de ea si sa se puna la treaba obtin rezultatele dorite. Dupa multa multa munca, desigur.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este nevoie de efort sustinut pentru a ajunge la rezultatele pe care le dorim. Succesul obtinut peste noapte este un lucru extrem de rar!

      Ștergere
  10. Multi ar trebui sa citeasca acest articol ca sa isi dea seama de fapt ca cei care le promit "minuni" nu vor defapt decat sa le vanda ceva. Va apreciez pentru aceste articole.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Mihaela. Multumim pentru ca esti alaturi de noi si ne urmaresti. Ne asteapta un viitor glorios impreuna.

      Ștergere
  11. Loteria este ceva ce majoritatea oamenilor din lume doresc să câștige, nu doar câștigând la loterie, dar vor să câștige mare, am jucat la loterie de câțiva ani acum, dar nu am câștigat mare, personal întotdeauna cred că există ceva în spatele tuturor câștigătorilor care câștigă mereu mari, pentru că intensitatea mea îmi spune întotdeauna că fiecare lucru este posibil, reușesc să iau legătura cu unul dintre cei mai mari câștigători de loterie din Marea Britanie, l-am întrebat despre succes, și m-a referit la un foarte puternic jucător de vrajă, Dr. Prince, el este într-adevăr un om grozav căruia i-am explicat, fără detalii ascunse, (chiar vreau să câștig loteria atât de rău), a pus-o la treabă și a scris o scrisoare de câteva zile Numere care nu dau greș niciodată, aceste numere au fost cele pe care le-am jucat și am câștigat £ 3,000000,00, 3 milioane de lire sterline, este binecuvântat, și tu poți să-ți schimbi viața și cu ajutorul lui, contactează e-mail: obinnaspelltemple@yahoo.com
    WhatsApp el: +18488416266

    RăspundețiȘtergere
  12. Salutare tuturor, sunt JENNIFER COLEMAN din Bronx New York SUA. Vreau ca toată lumea să știe cât de recunoscător sunt pentru că mi-am restabilit căsnicia cu ajutorul vrăjitorului Dr. DAWN. Este superb și unic, l-am cunoscut online și i-am spus despre problemele mele și apoi a făcut o vrajă de dragoste care l-a adus pe soțul meu înapoi la mine după ce a înșelat și a vrut să divorțeze după 3 ani de căsnicie. Dr. DAWN este aici pentru a vă răspunde problemelor relaționale și altor activități umane, cum ar fi:
    1. Aducerea unui fost iubit înapoi la tine.
    2. Vrăjiți pentru a câștiga la loterie.
    3. Vindecă tot felul de boli umane.
    4. A făcut o vrajă pentru a găsi un loc de muncă bun, cu venituri mari.
    5. A făcut o vrajă pentru sarcină (fertilitatea viermilor)
    6. Aruncă o vrajă de promovare la locul tău de muncă.
    7. A aruncat o vrajă de protecție etc.
    Contactați-l direct pe WhatsApp la numărul: +2349046229159
    E-mail: dawnacuna314@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  13. Buna, Dupa ce am fost în rela?ie cu Anderson de ani de zile, s-a despar?it de mine, am facut tot posibilul sa-l aduc înapoi dar totul a fost în zadar, l-am dorit atât de mult înapoi din cauza dragostei pe care o am pentru el, l-am implorat cu totul, am facut promisiuni, dar el a refuzat. I-am explicat prietenei mele problema mea ?i ea mi-a sugerat sa contactez mai degraba un vrajitor care ar putea sa ma ajute sa fac o vraja pentru a-l aduce înapoi, dar eu sunt genul care nu a crezut niciodata în vraja, nu am avut de ales decât sa încerc, am a trimis vrajitorului prin po?ta ?i mi-a spus ca nu este nicio problema ca totul va fi bine înainte de trei zile, ca fostul meu se va întoarce la mine înainte de trei zile, a facut vraja ?i, surprinzator, în a doua zi, era în jurul orei 16. M-a sunat fostul meu, am fost atât de surprins, am raspuns la apel ?i tot ce a spus a fost ca îi pare atât de rau pentru tot ce s-a întâmplat încât a vrut sa ma întorc la el, ca ma iube?te atât de mult. Am fost atât de fericit ?i m-am dus la el, a?a am început sa traim din nou ferici?i împreuna. De atunci, am promis ca oricui cunosc care are o problema de rela?ie, a? fi de ajutor unei astfel de persoane, trimi?ându-l la singurul vrajitor real ?i puternic care m-a ajutat cu propria mea problema. e-mail: ogagakunta@gmail.com
    1) Vraji de dragoste
    2) Vraji de dragoste pierduta
    3) Vraji de divor?
    4) Vraji de casatorie
    5) Vraja de legare.
    6) Vraji de despar?ire
    7) Alunga?i un Iubit trecut
    8.) Vrei sa fii promovat în biroul tau/ Vraja de loterie
    9) vrei sa-?i mul?ume?ti iubitul
    (ogagakunta@gmail.com)

    RăspundețiȘtergere