sâmbătă, 28 mai 2016

8 Citate Motivationale.

Toata lumea are nevoie de inspiratie, iar aceaste citate motivationale va ofera suportul de care aveti nevoie pentru a crea succesul.

In calitate de antreprenori, lideri, si manageri trebuie sa ne dam seama ca tot ceea ce gandim de fapt conteaza. Daca suntem in cautarea succesului trebuie sa avem ganduri pozitive, inspirationale si motivationale.

Aceste citate motivationale sunt menite sa te ajute sa-ti dezvolti afacerea, sa-ti depasesti temerile, sa-ti atingi obiectivele si nu in cele din urma sa atingi succesul pe care ti-l doresti.

Am lansat cel mai bun curs de educatie financiara din Romania pentru copii: Curs Educatie Financiara Pentru Copii.

Aici sunt 8 citate motivationale care te vor ajuta sa-ti atingi obiectivele:

1. "Viata este 10% ceea ce se intampla, si 90% cum reactionezi fata de ea." Charles R. Swindoll

Toti primim o mana diferita de carti. Sunt lucruri pe care nimeni nu le poate controla, dar modul in care cartile sunt jucate difera de la individ la individ. Succesul in viata nu este despre a masura lucrurile care nu pot fi controlate, ci mai degraba despre modul in care oamenii se descurca in aceste situatii si cum reactioneaza. Planurile se schimba, apar lucruri neasteptate pe parcurs, dar antreprenorii de succes trebuie sa isi controleze reactiile, sa preia controlul asupra situatiei si sa ia masurile necesare.

Citeste cele mai bune articole de educatie financiara: Top 10 Articole De Educatie Financiara.

2. "Daca poti sa visezi, atunci poti sa si realizezi." Walt Disney

Oamenii au darul divin al creativitatii. Nu suntem doar actori, suntem si autori. Nu exista nimic care sa poata opri pe cineva de la realizarea unui vis aparent imposibil, atata timp cat acesta viseaza si crede cu adevarat ca poate transforma acest vis in realitate. Cei mai de succes oameni de afaceri si antreprenori actioneaza pe baza acestor vise, aducand propriile viziuni la viata.

3. "Tocmai atunci cand a crezut ca se termina lumea, s-a transformat in fluture."

Partea cea mai intunecata a noptii vine chiar inainte de zori. Inainte de lumina, intalnim intunericul, inainte de succes intalnim lupta si efortul.

Citeste si Ce Este Leadershipul? 100 De Raspunsuri.

4. "Curajul este rezistenta la frica, stapanirea fricii - nu absenta fricii." Mark Twain

Frica nu poate fi ignorata, ea va exista intotdeauna. Dar, cei mai de succes oameni iau masuri in ciuda acestor temeri. Antreprenorii care se confrunta cu aceste temeri devin mai puternici si mai bine pregatiti.

5. "Unde exista iubire, exista viata." Mahatma Gandhi

La sfarsitul zilei, succesul si realizarile nu aduc fericire fara dragoste. Exista mai mult decat munca in viata, si ar trebui sa existe un echilibru intre realizarile personale si suflet.

6. "Motivatia iti da putere sa incepi. Obisnuita este ceea ce te face sa continui." Jim Ryun

La inceputul fiecarui proiect exista o clipa de inspiratie si apoi apare motivatia pentru a lua masuri. Dar entuziasmul initial va disparea. Aducerea unei idei la realitate necesita o munca intensa, timp in care nu esti intotdeauna inspirat sau motivat. Dar cu un proces bine stabilit si cu rabdare, treaba merge mai departe. Obiceiurile mici alcatuiesc obiectivul cel mare.

Citeste si Idei De Afaceri Pentru Tineri.

7. "Riscul unei decizii gresite este preferabil in locul terorii indeciziei." Maimonides

Viata este o miscare constanta, ea nu stagneaza niciodata. Dar deciziile pot parea atat de mari si de importante uneori incat ajungem intr-un impas si nu putem lua o decizie. Luarea unei decizii gresite este mai buna nicio decizie. Invata din greseli pentru a lua cele mai bune decizii in viitor.

8. "Rana este locul pe unde lumina va intra." Rumi

Durerea duce la vindecare, iar provocarile conduc la imbunatatire si la putere. Pentru a ne construi pe noi insine mai bine decat inainte si mai puternici, parti din noi vor suferi. Cu toate ca s-ar putea sa nu fie intotdeauna evidente, luptele duc la crestere, perfectionare si in cele din urma la succes.

Aceste ganduri minunate sunt surse de indrumare in vremuri de nevoie. Ele ne pot inspira in vremuri de lupta, si ne pot motiva atunci cand avem nevoie. Nu uita un singur lucru: Succesul nu este final, si esecul nu este pentru totdeauna. Daca vrei sa-ti ajuti prietenii, trimite mai departe acest articol pe facebook, google+, linkedin sau twitter si spune-le aceste citate motivationale.

Aboneaza-te la Newsletter-ul IQFinanciar pentru a citi saptamanal cele mai noi articole de educatie financiara. Nu uita "Knowledge is Power".

Multumim pentru ca esti alaturi de noi. Impreuna construim o catedrala.

9 comentarii:

  1. Cristina Tabacu28 mai 2016 la 14:03

    Foarte bun articolul. Felicitari.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi-a placut acest articol. Sunt citate celebre pe care trebuie sa le analizam ca sa le intelegem, pentru ca mai apoi sa putem sa aplicam si sa obtinem rezultatele pe care le dorim.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nr. 2 si 6 cred ca sunt cele mai expresive si mai bune citate care se potrivesc cel mai bine in acest context. Totul incepe cu un vis, urmat apoi de pasiune, indiferent de conditii pentru a ajunge sa transformi acel vis in realitate. Super tare analiza!

    RăspundețiȘtergere
  4. Nicoleta Marinescu29 mai 2016 la 13:31

    Va apreciez pentru munca si efortul pe care il depuneti pentru a scrie aceste articole. Sincere felicitari.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Nicoleta. Multumim pentru ca ne urmaresti si esti alaturi de noi.

      Ștergere