miercuri, 6 noiembrie 2013

Separa-te De Multimea Care Se Vaita.

Mereu aud oameni care spun cat de norocosi sunt unii dintre prietenii lor si accentueaza faptul ca ei nu au la fel de mult noroc.
Cred ca ceea ce se intampla cu adevarat este faptul ca cei nemultumiti nu muncesc destul de mult pentru a se pune in postura in care sa aiba noroc.

Norocul ti-l mai faci si cu mana ta. Daca vrei sa ai noroc, pregateste-te pentru asta.
Este un proverb care mie imi place foarte mult: "Norocul vine cand sansa se intalneste cu pregatirea".

Dezvoltarea talentelor tale necesita munca, iar aceasta creeaza norocul. Separa-te de multimea care se vaita.
Iti poti crea propriul noroc. Sigur ca este mult mai distractiv si mult mai usor sa urmaresti un film., dar daca nu te implici tu insuti in industria filmului, atunci cu siguranta nu este cel mai bun mod in care sa-ti petreci timpul.

Citeste aici Nu Poti Face O Afacere Cu Un Partener Rau.

Atitudinea conteaza!
Daca ai aceasta atitudine in viata, pe drumul catre succes ai o sansa mai mare sa reusesti in ceea ce faci.

Este foarte usor sa te exteriorizezi si sa vorbesti despre probleme si sa spui ca este greu. Insa asta face marea majoritate. Se plang si nu cauta solutii.
A te plange fara sa iei niciun fel de masura pentru indreptarea situatiei care te nemultumeste este un lucru daunator pentru sanatatea ta fizica si mentala. Oamenii isi cheltuie prea mult timp palavragind pe teme negative. Nu asta este solutia. Acesta este un lucru care nu te destinde si nu te scoate din situatia in care ai ajuns. Se formeaza un dezechilibru iar concentrarea negativa nu ajuta la imbunatatirea situatiei.

Nu pierde atat de mult timp asupra unei probleme din cauza careia te-ai extenuat inca inainte de a gasi o solutie. Pur si simplu nu are rost. Iti pierzi toata energia pe lucruri care nu-ti aduc niciun beneficiu. Oamenii saraci se concentreaza asupra problemei, oamenii bogati se concentreaza asupra solutiei, a rezultatelor. Oamenii saraci vad doar probleme, oamenii bogati vad posibilitati de afaceri si oportunitati.

Este nevoie de putere mintala pentru a fi pozitiv si a-i inspira si pe ceilalti. A fi negativ este partea usoara pe care o aleg doar cei slabi.
Trebuie sa fii puternic si sa fii creativ. Sa privesti lucrurile dintr-o perspectiva pozitiva. Utilizati-va puterea incredibila a creierului pentru a va concentra asupra gandirii pozitive si a gasirii solutiilor necesare si propria stare mentala va va ajuta sa va creati propriul noroc.

Citeste aici De Ce Ar Trebui Sa Inlaturi Obstacolele. Pastreaza Lucrurile Simple.

Noi suntem cei care raspundem pentru faptele noastre. Noi suntem raspunzatori de propriul noroc.
Trebuie sa fii destul de matur pentru a-ti asuma responsabilitatea si a sti ca problema este a ta. Nu iti este de niciun folos daca arunci vina pe altcineva pentru problemele tale. Este pierdere de timp. Iar TIMPUL este cel mai important ACTIV pe care il detii in acest moment. Timpul este un lucru care nu poate fi inlocuit.

Sunt multi oameni care au de infruntant provocari, nu sunteti singurul. Ceea ce va separa de multimea de nemultumiti, este modul in care alegeti sa priviti situatia. Cu o atitudine pozitiva, veti gasi posibilitati si veti sti exact ceea ce trebuie sa faceti si unde sa cautati.

In final sunt curios sa aud care este parerea ta. Tu ce crezi?

7 comentarii:

  1. Buna Gabriel !
    Un subiect bun de aplicat in viata noastra.
    Ideea in sine, este ca nu trebuie sa ne concentram ce fac altii, cum o duc si cati bani au. Noi trebuie sa ne concentram la noi, la ce ne dorim cu adevarat, sa gasim solutii ca sa traim asa cum ne dorim.
    Intr-adevar, trebuie sa ne separam de cei care se vaita, deoarece ne pot bloca fluxul de energii pozitive si gandurile creatoare, prin felul lor negativism. Orice concentrare asupra unei situatii neplacute, tinde sa atraga esenta lucrului respectiv. Deci daca stam de vorba cu persoane negativiste , vom atrage esenta lucrurilor despre care am vorbit, in loc sa ne concentram la solutiile problemelor noastre.
    Din punctul meu de vedere, ar trebui chiar sa ne bucuram ce vedem la altii care o duc bine si sa sa copiem exemplul lor. In concluzie, sa invatam secretul de a duce o viata de bunastare pe toate planurile si astfel ne vom schimba atitudinea si felul nostru de a actiona.
    O zi buna !

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu sunt de aceeasi parere. Nu ne foloseste la nimic sa stam de vorba cu persoane triste. Deact sa ne compatimim unul pe altul, mai bine incercam sa gasim solutii reale la problemele pe care le avem. Foarte bun articolul.

    RăspundețiȘtergere
  3. De acord cu tine Gabriel. Norocul este atunci cand ai sansa si cand esti si pregatit in domeniu. Poate e mai greu pana prinzi o sansa, dar cand vine trebuie sa te sui in tren, sa profiti de ocazie. Felicitari.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu inca lucrez pe chestia asta. De cate ori vad ca cineva e pesimist, incerc sa nu-l ascult. Nu trebuie sa te lasi influentat de ceilalti care stiu doar sa se planga. Imi plac persoanele optimiste cu o energie pozitiva, parca imi dau si mie putere si incredere sa merg mai departe cu capul sus.

    RăspundețiȘtergere
  5. @Gabriela Bogdan
    Buna Gabriela!
    Asa este totul tine de noi si de ideile pe care le avem. ATITUDINEA este cheia succesului. Daca avem o atitudine pozitiva avem mai multe sanse sa reusim decat daca abordam lucrurile negativ. Si pentru asta avem nevoie sa fim inconjurati de oameni pozitivi, care asa cum ai spus si tu se concentreaza asupra solutiei. Esti ceea ce gandesti. Multumesc mult pentru gandurile bune.

    RăspundețiȘtergere
  6. @Andreea24
    Multumesc Andreea pentru comentariu. O zi frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  7. @George
    Salut George. Ma bucur ca lucrezi si bine faci. Prin exercitiu vei ajunge sa controlezi cat mai bine aceste lucruri.

    RăspundețiȘtergere