joi, 2 ianuarie 2014

Bun Venit 2014!

3..2..1.. A trecut inca un an si iata-ne aici. Este 2014. Scriu acest articol de inceput de an, ca sa te incurajez si sa te motivez sa mergi mai departe si sa ajungi acolo unde ti-ai propus.

Daca te scuzi si spui ca in 2013 ai avut niste momente grele, si crezi ca acest an va fi diferit, ar fi bine sa ai grija. Probabil deja spui ca 2014 va fi un an diferit. Daca vei continua acelasi stil de viata pe care l-ai avut in 2013, nu vei schimba prea multe lucruri in viata ta.

Daca vei continua sa cheltui la fel ca sa capeti o motivatie de moment, si vei crede ca acest lucru este ceva normal, nu vei face nimic diferit. Acest gen de motivatie nu-ti este de folos si nu iti va aduce succesul mult dorit.

Citeste aici Tipuri De Personalitate. Curs + Test

Ce am invatat in ultimii ani pentru a ajunge mai aproape de obiectivul propus este sa iti dezvolti un comportament bun, pe care sa il practici zi si noapte. Acest comportament trebuie sa-l practici indiferent daca duci o viata buna sau nu. Sa nu crezi ca cei care duc o viata buna, nu au obiceiuri bune. Din contra, comportamentul lor este cel care i-a adus acolo.

Schimba-ti obiceiurile, si iti vei schimba viata. Deciziile pe care le iei azi te fac mai bogat maine.
Daca nu iti vei schimba obiceiurile (cel mai probabil multe dintre ele proaste), nu iti vei schimba viata. Daca te vei trezi in fiecare zi tarziu, vei manca acelasi meniu nesanatos zilnic, nu vei citi prea multe carti, sau cursuri daca nu-ti place sa citesti carti, vei fi acelasi individ si in 2014.

Un lucru pe care oamenii nu-l inteleg despre schimbare este ca: schimbarea vine atunci cand te schimbi. Atunci cand iti schimbi rutina, comportamentul. Nu se intampla intr-un mod magic schimbarea. Tine de noi daca vrem sa devenim altcineva.

Pentru cei care doresc o schimbare, cel mai bun lucru este sa-si stabileasca un mod de lucru, o rutina pentru a avea succes. Tot ce vreau sa fac este sa te fac sa intri in 2014 cu increderea si cu convingerea ca vrei sa-ti schimbi in bine viata.

Daca vrei sa-ti schimbi viata, schimba-ti obiceiurile. Lasa-ma te rog sa repet acest lucru pentru ca este foarte important: daca vrei sa-ti schimbi viata, schimba-ti obiceiurile. Daca nu iti schimbi obiceiurile, vei avea aceeasi viata. Este atat de simplu.

Citeste aici Lucrezi Sau Doar Ai Impresia Ca Lucrezi La Propria Afacere?

Nu lasa ca noul an sa fie doar simple vorbe. Lasa noul an sa fie un mod de schimbare. Si pastreaza acea schimbare. Tine-te de ea. Nu o face doar pentru o perioada scurta de timp si apoi te opresti. Este foarte important odata ce ai reusit sa faci cateva schimbari, sa te tii de ele. Nu sa renunti la scurt timp. Cu timpul apar si rezultatele, acestea nu se vor vedea imediat. Trebuie sa ai incredere si sa continui sa ai un comportament sanatos, sa continui sa-ti maresti inteligenta financiara, pentru a ajunge acolo unde ti-ai propus.

Acesta este modul in care poti sa-ti atingi obiectivele propuse, daca un lucru merge bine pentru tine in viata, atunci tine-te de acel lucru si continua sa-l faci over and over again.

Acestea fiind spuse vreau sa va spun bun venit in 2014 si sa va doresc un an nou minunat, cu mai multe vise implinite si cu mai multe realizari in plan financiar.

2 comentarii:

  1. Buna seara Gabriel ! Bine te-am regasit in 2014!
    Iti multumesc de incurajare, chiar am nevoie. Eu nu vreau sa fie acest an ca cel de anul trecut, vreau mai mult si tu sti ce.
    Comportamentul nostru tine de convingeri si obiceiuri nesanatoase si convingeri care ne limiteaza, adica putem avea convingerea ca nu putem , nu stim, etc
    Nu vreau sa ma regasesc in ce ai scris tu. Incerc sa ma tin de proiectul care mi-l doresc si ca dovada am inceput la el, incet, incet.
    Iti multumesc de urtarile de an nou, ceea ce-ti doresc si tie.
    Iti doresc un an 2014 sa-ti indeplinesti visele si mult succes.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Gabriela Bogdan
    Buna Gabriela. Schimbarea nu vine singura, vine cand te schimbi. Felicitari pentru proiect si astept sa ma surprinzi intr-un mod placut.

    RăspundețiȘtergere