miercuri, 25 decembrie 2013

Tipuri De Personalitate. Curs + TEST.



Fiecare dintre noi este unic.

Fiecare este produsul propriului mediu si este diferit de toti ceilalti. Cei cu care intram in contact nu intamplator obisnuiesc sa nu gandeasca ca noi, sa nu fie deacord cu noi, sa nu aprecieze lucrurile pe care noi le apreciem, sau sa nu fie interesati de ceea ce ne intereseaza pe noi.

Scopul acestui curs este sa ne invete sa ne asteptam la diferente de personalitate si sa intelegem comportamentul diferit al oamenilor.


Suntem diferiti.
Modul in care oamenii actioneaza si se comporta nu este intamplator.
Cei mai multi oameni vor presupune in mod natural ca altii lucreaza la fel ca ei, la un nivel fundamental, astfel incat acestia sa faca lucruri din acelasi motiv pentru care ei l-ar face, sau ca ei ar trebui sa faca lucrurile care pe ei sa-i bucure. Acest lucru se poate termina cu rivalitati intre oameni pur si simplu din cauza diferentelor lor innascute. Ei pur si simplu vad lumea din perspective complet diferite, fiecare crezand ca viziunea lor este cea mai buna si criticandu-l pe celalalt pentru ca nu-l urmeaza.

Pentru a obtine ce iti doresti, trebuie sa-ti adaptezi comportamentul in functie de fiecare situatie si persoana. Ai un set propriu de principii,convingeri si valori, care sunt diferite de ale celorlalti oameni. Ele determina modul in care gandesti si in care actionezi. Pentru a obtine ce vrei, trebuie mai intai sa intelegi persoana de langa tine si sa stii ce isi doreste si ea. Circumstantele, coeficientul de inteligenta, nationalitatea, economia, mediul, educatia primita pot sa ne modeleze personalitatile, dar trasaturile din interior raman aceleasi.

Cursul te ajuta sa descoperi cine esti, sa afli care sunt punctele tale forte si punctele slabe, si cum sa comunici mai bine cu celelalte tipuri de personalitate.

Avantajele folosirii cursului in cadrul unei companii:

Rezolvarea conflictelor.
Indiferent daca este vorba de luptele dintre manageri, sau de un conflict intre un sef si un angajat, cursul poate fi pus in aplicare pentru a rezolva problemele de comunicare care au o legatura directa cu cifra de afaceri, moralul si performanta firmei.

Construirea unei echipe de inalta performanta.
Punerea in aplicare a cursului ofera o analiza intre punctele forte ale unei echipe si cele slabe. Cursul ii ajuta pe membri grupului sa-si foloseasca cele mai bune talente care conduc la inovatie, creativitate si rezultate de inalta performanta.

Selectarea, dezvoltarea si pastrarea celui mai bun.
Cursul este folosit de firme cu scopul de a atrage, dezvolta si pastra liderii de inalta performanta. Cursul ajuta la identificarea liderilor cu aptitudini de conducere, si mentinerea acestora motivati si incantati. Scopul fiind aceala de a spori capacitatea unei firme.

Atragerea si crearea unor clienti fideli.
Utilizarea cursului ajuta oamenii din vanzari si din departamentul de marketing sa se conecteze cu clientul lor si sa inteleaga mai bine publicul tinta. Cursul ofera perspective privind modul de servire al clientilor, si poate avea un impact profund asupra strategiei dumneavoastra fata de client.








Cost 150 lei. Transportul este Gratuit.
Pentru a comanda cursul completeaza formularul de comanda de mai jos, cu datele tale de contact.
Produsul se achita in sistem ramburs, la primirea coletului prin curier.

Fill out my online form.
HTML Forms powered by Wufoo


8 comentarii:

  1. Ce surpriza minunata! Chiar azi pe 25. Nu ma asteptam. O sa comand si eu unul. :) Craciun fericit!

    RăspundețiȘtergere
  2. Interesant. De mult cautam un curs de personalitate. O sa-l incerc si eu, sunt foarte curios ce personalitate am.

    RăspundețiȘtergere
  3. @alla sally
    Asa este am vrut sa fie o surpriza placuta pentru toata lumea si un cadou frumos de Craciun. Craciun fericit tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  4. @Mihai
    Salut Mihai.
    Cursul te ajuta sa descoperi cine esti si ce personalitate ai, sa te intelegi mai bine pe tine si pe cei din jur.

    RăspundețiȘtergere
  5. Vreau si eu cursullllllllll! :)) Sarbatori fericiteee! :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna seara Gabriel !
    Interesant articolul, m-am gandit si eu la asta si chiar as vrea sa scriu.
    Fiecare persoana este unica si gandeste in felul sau.
    Sunt oameni cu personalitate negativa si sunt oameni cu personalitate pozitiva.Peimisti si optimisti.
    Corect ! Trebuie sa te adaptezi fiecarei persoane cu care ai contact si trebuie sa sti sa te controlezi in cazuri mai speciale : suparari, nervi etc.Asta tine de dezvoltarea personala.
    Acest curs este bun pentru noi insine, in primul rand, sa ne cunoastem mai bine si sa ne descurcam in orice imprejurare, apoi in celelalte activitati pe care le desfasuram in functie de realitatea pe care o avem.
    Mi-a placut !
    Iti doresc o seara de Craciun minunata si Sarbatori fericite in continuare !

    RăspundețiȘtergere
  7. @Gabriela Bogdan
    Buna Gabriela! Asa este, suntem diferiti si reactionam diferit in functie de situatie. Cursul ne ajuta sa stim cine suntem si de ce ne comportam in felul in care o facem, sa ne descoperim punctele forte si punctele slabe, si cum sa comunicam mai bine cu personalitatile mai complicate.
    Multumesc mult pentru urari, sarbatori fericite si un an nou minunat iti doresc sa ai.

    RăspundețiȘtergere
  8. Am primit cursul. Este EXCEPTIONAL! Multumesc.

    RăspundețiȘtergere