sâmbătă, 15 martie 2014

Cum Sa-Ti Maresti Increderea In Tine Prin Gandirea Pozitiva.

Increderea este un element cheie in succesul oamenilor. Stima de sine scazuta, duce la incredere scazuta in propriile forte si la rezultate slabe.

In timp ce toti oamenii au nevoie de incredere in ei, antreprenorii au nevoie de si mai multa incredere in propriile forte pentru a le inspira incredere si celorlalti oameni, si a conduce ca un lider puternic.

Pentru a avea succes ca antreprenor, trebuie sa ai o sursa foarte mare de incredere, inepuizabila chiar. Increderea trebuie cultivata si transformata in succes.


Puterea se afla inauntrul oamenilor.
Increderea directionata face ca fiecare gand al nostru sa capete o putere grozava. Puteti ajunge mai sus decat v-ati imaginat vreodata, doar prin forta incredibila a increderii dvs. in propria persoana. Increderea este o stare de spirit pe care o puteti cultiva cu ajutorul vointei. Repetarea gandurilor catre subconstientul tau este singura metoda prin care va puteti cultiva increderea. Cu ajutorul autosugestiei, increderea se amplifica singura, prin aplicarea si folosirea constanta a gandurilor pozitive.

Citeste aici Expresii Care Va Vor Face Clientii Mai Fericiti.

Increderea da putere gandului.
Increderea poate fi declansata sau creata prin afirmatii repetate in mod constant subconstientului, folosindu-ne de principiul autosugestiei. Cu ajutorul autosugestiei, veti reusi sa va convingeti subconstientul de faptul ca veti primi ceea ce ii cereti; acesta va actiona pe baza acestei declaratii, pe care subconstientul o trimite inapoi la dvs. sub forma de incredere, urmata de planuri bine definite prin care sa obtineti ceea ce va doriti. Mai exact, orice impuls al gandirii care este plasat in mod repetat in subconstient este, in final, acceptat si transpus in actiune de catre subconstient, care transforma impulsul in echivalentul lui fizic, folosind cea mai practica metoda disponibila. Toate gandurile care au devenit emotii si li s-au atribuit sentimente si au fost combinate cu incredere s-au transformat in echivalentele lor fizice.

Nu exista ghinion!
Emotiile sunt cele care dau gandurilor dvs. vitalitate, viata si putere de a actiona. Subconstientul transforma orice gand in echivalentul lui fizic, , indiferent daca acesta are un caracter negativ si distructiv sau are un caracter pozitiv si constructiv. Exista o multime de persoane care se cred "condamnate" la saracie si la esec din cauza unor forte stranii asupra carora nu au niciun fel de control. Acesti oameni sunt creatorii propriilor "nesanse", deoarece au astfel de ganduri negative care sunt preluate de subconstient si transformate in echivalentul lor fizic.

Prin plasarea unui gand in subconstient, puteti obtine orice lucru pe care il doriti. Trebuie sa aveti incredere ca acest lucru se va intampla cu adevarat. Convingerea si increderea sunt cele care conving subconstientul sa actioneze. Perfectiunea nu este posibila decat prin practica.
Este esential ca emotiile pozitive si implicit gandirea pozitiva sa fie forta dominanta a mintii dvs. si sa eliminati total emotiile negative. O minte dominata de emotii pozitive devine un loc favorabil pentru starea de spirit cunoscuta sub numele de incredere. O astfel de minte poate da instructiuni subconstientului, pe care acesta le va accepta, actionand imediat in baza lor.

Gandurile dominante din mintea dvs. ajung sa fie reale.
Este recunoscut faptul ca un om ajunge, sa creada orice isi repeta, indiferent daca acea afirmatie este adevarata sau nu. Daca cineva repeta o minciuna la nesfarsit, in final o va accepta ca fiind adevarata. Mai mult o va confunda cu adevarul. Orice om este ceea ce este datorita gandurilor sale dominante, cele care ii ocupa mintea. Gandurile pe care le plaseaza cineva in mod constient in mintea sa si le sustine cu entuziasm, ajung sa fie forte motivante, care directioneaza si controleaza fiecare miscare, actiune si fapta!

Citeste aici 11 Lucruri Pe Care As Fi Vrut Sa Le Stiu Inainte Sa-Mi Incep Propria Afacere.

Aveti incredere in propria persoana.
Orice gand, idee, plan sau obiectiv pe care il are cineva in minte, atrage o multime de ganduri asemanatoare, le alatura fortelor propii si creste pana cand devine stapanul suprem, motivatia individului in a carui minte a fost gazduit. Orice idee, plan sau obiectiv poate fi plasat in minte prin repetarea acelui gand. Daca veti analiza calitatile si limitarile mentale, veti descoperi ca cea mai mare slabiciune a dvs. este lipsa increderii in sine. Aceasta limitare poate fi depasita, transformata in curaj, cu ajutorul autosugestiei. Acest principiu se poate aplica cu ajutorul gandurilor pozitive memorate si repetate pana cand devin parte din viata subconstientului.

Increderea este elixirul care da viata si putere gandului.
Increderea constituie punctul de pornire in obtinerea succesului.
Increderea reprezinta fundamentul tuturor miracolelor realizate.
Increderea este singurul antidot al esecului.
Increderea este cea care transforma gandul, creat de mintea limitata a omului, in echivalentul lui fizic.

Limitele se gasesc doar in mintea persoanei care actioneaza in directia acelei idei.
Increderea ne scapa de limitari!

De retinut!
Increderea este absolut necesara pentru a putea atinge succesul. Increderea este indusa si mentinuta prin ordinele pe care le dati subconstientului.

9 comentarii:

  1. Gandirea pozitiva te ajuta foarte mult sa vezi oportunitatile, asa cum ai spus si tu iti creste si increderea in sine, te face sa crezi ca poti sa ajungi acolo unde iti doresti. E foarte bine sa gandesti pozitiv si sa respingi gandurile negative. Un antreprenor are nevoie de o minte luminata si de o incredere crescuta in sine pentru a merge mai departe atunci cand nu se zareste nimic la orizont. O seara placuta, mi-a placut articolul. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca ai incredere in tine poti sa muti muntii din loc. Gandirea pozitiva este o componenta importanta care te ajuta sa obtii mai multa incredere in tine si sa vezi lucrurile altfel, intr-o maniera mai pozitiva, mai optimista. De aici urmeaza actiunile pe baza gandurilor care te ajuta sa pui in practica si sa-ti realizezi dorinta.
    Keep calm and stay positive.

    RăspundețiȘtergere
  4. Asa este noi ne creem drumul, prin temerile pe care singuri le stabilim. Daca ne este frica de un lucru, nu vom putea sa ajungem mai departe. Daca nu avem incredere in noi ca vom putea face un lucru probabil ca nu-l vom face asa cum trebuie si nu vom incerca sa-l facem la potential maxim. Increderea este un MUST HAVE.

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna Gabriel !
    Un articol de nota 10. Fara increderea in sine nu putem face nimic. Ea determina si frica, lipsa de pretuire, lasitatea, ura , mania.
    A avea incredere in sine inseamna credinta, a avea credinta in noi ca ceea ce dorim se poate realiza.
    Increderea in sine este o emotie exceptionala care schimba vibratia gandurilor si astfel putem sa ne conectam la ceea ce ne dorim atat in busines cat si in alte domenii ale vietii noastre.
    Iar daca vom avea incredere in noi insine, multe usi se vor deschide.
    Ne-ai prezentat un articol excelent fara de care nimic nu v-a merge bine oricati de multi bani vom avea si altele, deoarece neincrederea ne va urmari pretutindeni.
    Ai punctat foarte bine despre gandurile pozitive si importanta lor in viata noastra !
    Felicitari pentru acest articol !

    RăspundețiȘtergere
  6. @Mihaela
    Buna Mihaela. Asa este cand ai incredere in tine esti mai predispus sa vezi oportunitatile si sa analizezi sansele.

    RăspundețiȘtergere
  7. @alla sally
    Buna Alla. Asa este, actiunile noastre ne sunt dictate de gandurile pe care le avem in momentul respectiv.

    RăspundețiȘtergere
  8. @George
    Salut George. Putem depasi teama doar daca o infruntam. Asa este ai dreptate increderea chiar e un must.

    RăspundețiȘtergere
  9. @Gabriela Bogdan
    Buna Gabriela! Asa este fara incredere nu poti face nimic. Iar daca o avem putem ajunge unde nu ne gandim. Singurele limite sunt cele pe care noi le impunem. Gandurile pozitive sunt foarte importante pentru ca ne fac viata mai usoara si mult mai frumoasa. Ma bucur ca ti-a placut si iti multumesc pentru aprecieri.

    RăspundețiȘtergere