miercuri, 30 septembrie 2015

Care Este Visul Tau? O Campanie IQ Financiar.

Toti avem o idee, un vis, o viziune despre cum ne dorim sa arate viata noastra. Toti avem planuri si obiective pentru viitorul nostru. Planificarea viitorului este un lucru pe care toti il facem.
Poate vrei mai multa fericire, mai multa bucurie, o educatie mai buna, o siguranta financiara mai buna, mai multa sanatate, un mediu in care traim mai bun si nu in cele din urma cauti sa-ti gasesti scopul in aceasta viata.

Unii vorbesc deschis si cu entuziasm despre visele lor, altii sunt mai retinuti. Acestia se simt putin jenati sa vorbeasca despre acest lucru, pentru ca se gandesc ca ceilalti vor rade de ei.

Citeste si Cum Sa Construiesti O Strategie De Marketing In Social Media Pentru Business-ul Tau.
Citeste si Cum Sa Gasesti Oameni Care Cred In Ceea Ce Crezi Si Tu!

Visele sunt produse valoroase. Ele ne dau energie si ne propulseaza inainte. Ne fac mai entuziasti. Toata lumea are un vis, fie ca e vorba de idei ciudate fara o baza solida a realitatii, vise idealiste care ar putea schimba lumea, vise despre o cariera de succes sau despre deschiderea si promovarea propriului business.

Indiferent care ar fi obiectivele tale pentru viitor, vreau sa iti pun o intrebare simpla:

Care este visul tau?

Stim ce inseamna sa fii antreprenor si stim ce inseamna sa fii la inceput de drum. Aici la IQFinanciar ne dorim sa promovam arta, cultura, educatia, ideile si afacerile. Sa incurajam business-ul romanesc. Sa te ajutam sa te dezvolti. Sa te sustinem pe tine si sa iti sustinem afacerea. Sa iti promovam produsele. Sa ajutam economia prin promovarea produselor romanesti si a micilor antreprenori care sunt motorul economiei si au nevoie sa fie cunoscuti. Sa te ajutam sa iti dezvolti business-ul.

Acum pentru ca si noi ti-am spus care sunt visele noastre, te invitam si pe tine sa ne spui care sunt visele tale si nu oricum, poti sa apari in urmatorul numar al revistei IQFinanciar.
IQFinanciar este revista ta, dedicata antreprenorilor si viitorilor antreprenori si te sustine prin acest proiect.

Citeste si Cat De Importanta Este Educatia Financiara?
Citeste si Fiecare Obiectiv Are Un Proces De Desfasurare.

Daca ai o afacere sau cunosti pe cineva care are un produs despre care lumea merita sa auda, te rugam sa ne spui si noua. Vom fi mandri sa iti facem povestea cunoscuta. Alatura-te campaniei de promovare a business-ului romanesc. Crestem impreuna cu tine. Ne asteapta un viitor glorios.
Suntem deschisi la idei noi si la propuneri. Avem nevoie de tot ce inseamna business. Avem nevoie de tine.

Iti multumim pentru ca ne urmaresti si esti alaturi de noi.

Avem nevoie de ajutorul tau sa stim ca esti acolo si te rugam sa dai un like & share pe Facebook, sa-l trimiti mai departe prietenilor tai pentru a putea ajuta cat mai multa lume.

Urmareste-ne pe Facebook, Google+ sau Instagram pentru a citi saptamanal cele mai noi articole de educatie financiara. Nu uita "Knowledge is Power".



18 comentarii:

  1. Este un proiect foarte ambitios. Sunt multi oameni care au nevoie de promovare si care le-ar prinde bine acesta campanie. Mult succes.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Daniela. Speram sa ajutam cat mai multi oameni. Multumim pentru aprecieri.

      Ștergere
  2. Eu lucrez la un proiect personal pentru dezvoltarea unei aplicatii pentru smartphone-uri. Este un vis pe care mi-l doresc si pe care vreau sa-l indeplinesc. Multumim pentru articolele pe care lle publicati.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salut Andrei. Interesant. Lasa-ne un mesaj si spune-ne mai multe lucruri despre acest subiect.

      Ștergere
  3. Eu vreau sa schimb modul prin care lumea este obisnuita sa gateasca. Vreau sa scot o carte cu retete traditionale usoare si simple pentru toata lumea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Elena. Foarte practic si util. In ce stadiu este proiectul?

      Ștergere
  4. Eu vreau sa devin instructor de fitness si sa-mi deschid propria sala. Pentru asta ma antrenez si am un program strict pe care il respect in fiecare zi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Felicitari Vlad. Este un lucru sanatos in primul rand, pentru care trebuie sa ai multa vointa pentru a-l realiza. Partea buna este faptul ca este posibil.

      Ștergere
  5. Eu vreau sa-mi deschid un restaurant dar inca lucrez la acest proiect. Cu siguranta mi-ar fi de mare ajutor putina promovare pentru ca reclama este sufletul comertului :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salut Felix. Este un proiect important si de o dificultate mai mare, dar este realizabil prin munca si eforturi sustinute. In ce stadiu se afla proiectul?

      Ștergere
  6. Felicitari pentru proiect. Este un lucru minunat sa ii ajutam pe cei care au nevoie de ajutor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Antonia. Multumim si speram sa ajutam cat mai multi oameni pentru ca ne dorim sa sustinem produsele si business-urile romanesti.

      Ștergere
  7. Imi doresc sa incep o afacere cu produse naturale pentru mancat. In ultima perioada este tot mai la moda sa mancam sanatos, sa folosim produse bio. Cred ca este un vis realizabil. Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu vreau sa-mi deschid o terasa de vara. Este un vis indraznet pe care vreau sa-l pun in practica.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salut Sebastian. Visele sunt frumoase. Este bine sa incepem sa lucram la ele si sa le facem posibile. Te-ai gandit mai serios la acest aspect?

      Ștergere
  9. Visul meu este sa fiu idependent financiar.

    RăspundețiȘtergere