sâmbătă, 21 mai 2016

Curs Educatie Financiara Pentru Copii.

Cum isi dezvolta copiii abilitatile financiare? La scoala copiii invata multe concepte valoroase, dar rareori ceva legat de educatia lor financiara. Cei mai multi copii invata lucrurile legate de bani de la parintii lor. De aceea noi consideram ca este important sa le oferim parintilor suportul necesar pentru dezvoltarea copiilor din punct de vedere financiar.
Modul in care isi dezvolta abilitatile financiare este foarte important pentru ca poate sa aiba un impact de durata asupra bunastarii financiare la maturitate.

Abilitatile se dezvolta in etape.

Mai jos sunt cele 3 etape de dezvoltare ale copilului in functie de care diferite abilitati si comportamente vin in centrul atentiei (si continua sa se dezvolte la maturitate).

Dezvoltarea acestor cunostinte, abilitati, aptitudini si caracteristici personale se pot dezvolta in diferite perioade in functie de nivelul de maturitate al fiecarui copil.

Gradinita: 3-5 ani.

Functia executiva: copii isi dezvolta procesele mentale care ne ajuta sa planificam pe viitor, invata sa isi concentreze atentia, sa isi aminteasca informatiile, si sa faca sarcini multiple.

Gimnaziu: 6-12 ani.

Obiceiuri financiare: copilul isi dezvolta abilitatile si comenzile mentale rapide care ne ajuta sa ne descurcam financiar in fiecare zi din viata.

Liceu: 13-21 ani.

Cunostintele financiare si abilitatile de luare a deciziilor: copilul isi dezvolta modul in care cauta si aplica informatiile, compara alternativele, ia masuri, si examineaza consecintele.

Sfaturi care pot ajuta.

Atunci cand copilul este in proces de dezvoltare si il ajutati sa isi dezvolte cunostintele, abilitatile, comportamentul si trasaturile personale, ii deschideti si il puneti pe un drum financiar de bunastare pana la maturitate.

Retineti ca, dvs. il invatati despre bani, intentionat sau nu.

Copiii asculta si vad in mod constant, astfel incat s-ar putea sa invete mai mult decat credeti. Atunci cand mergeti la cumparaturi, va rasfatati cu o dorinta, sau planificati o ocazie speciala, le aratati copiilor cum ganditi despre bani.

Nu va faceti griji pentru lucrurile pe care nu le stiti.

Nu va simtiti increzator in materie de probleme legate despre bani? Este in regula, majoritatea oamenilor nu au aceste cunostinte. In fiecare zi copiii au nevoie sa-i invatati cum sa-si gestioneze timpul, cum sa economiseasca bani la magazin, sau cum sa planifice un obiectiv financiar important in viitor.

Din actiunile tale, copiii trag adesea propriile concluzii. Si uneori acestea s-ar putea sa nu fie ceea ce ati intentionat de fapt. Trebuie sa clarificati aceste lucruri si sa le aratati de ce le faceti. Parintii sunt o influenta puternica atunci cand vine vorba de bani.

Acest curs de educatie financiara vine in ajutorul parintilor si este dedicat copiilor cu varsta intre 6-12 ani. Copiii isi vor dezvolta abilitatile antreprenoriale si economice, vor intelege ce sunt banii si cum au aparut, cum se castiga banii, ce sunt bunurile si serviciile, precum si relatiile dintre ele, vor invata sa faca diferenta dintre dorinte si nevoi, vor invata cum sa isi administreze finantele si sa le multiplice, precum si abilitati de management al banilor din lumea reala.

Acestia invata si incep sa inteleaga relatiile dintre castig, cheltuieli, economie si investitie. In acest sens, copiii, incep sa inteleaga valoarea banilor si sa isi dezvolte spiritul antreprenorial.

Avantajele folosirii cursului de educatie financiara:

Ce sunt banii si cum au aparut.
Cum se castiga banii.
Ce sunt bunurile si serviciile.
Diferenta dintre nevoi si dorinte.
Stabilirea prioritatilor - concentrarea asupra obiectivelor care conteaza.
Strategii de planificare financiara - viziune pe termen lung.
Creearea unui buget - venituri si cheltuieli.



Pentru a comanda acest curs completeaza formularul de comanda de mai jos, cu datele tale de contact.
Produsul se achita in sistem ramburs, la primirea coletului prin curier.
Pretul cursului este 250 lei (TVA inclus).
Transportul este GRATUIT.

Fill out my online form.
Use Wufoo integrations and get your data to your favorite apps.


7 comentarii:

  1. Cristina Tabacu21 mai 2016 la 14:50

    Super tare. Aveam nevoie de acest curs. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Adelina Panait21 mai 2016 la 15:00

    Va urmaresc de mult timp si imi plac articolele voastre. Vreau sa comand si eu cursul :)

    RăspundețiȘtergere
  3. De cand astept cursul asta, in sfarsit :)) Multumesc pentru precomanda.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nicoleta Marinescu21 mai 2016 la 15:07

    Felicitari pentru curs. Am fost si la un training tinut de voi si mi-a placut foarte mult. Am dat comanda pe site. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  5. Marius Tanasescu10 august 2017 la 10:40

    Felicitari pentru curs. Am fost si eu si chiar merita!!! Nu gasesti astfel de cursuri la noi si e pacat. Copii ar trebui sa invete lucrurile astea de mici. Va apreciez pentru munca pe care o faceti.

    RăspundețiȘtergere
  6. Catalina Georiana21 martie 2018 la 10:54

    Buna! Am primit cursul si este super ok. Are foarte multe exercitii pentru cei mici!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Când l-am găsit pe Dr.Ogaga, aveam o nevoie disperată să-l aduc înapoi pe fostul meu iubit. M-a părăsit pentru o altă femeie. S-a întâmplat atât de repede și nu am avut niciun cuvânt de spus în această situație. M-a părăsit după 3 ani fără nicio explicație. Îl contactez pe Dr.Ogaga prin contactul său și El mi-a spus ce trebuie să fac înainte să mă poată ajuta și am făcut ce mi-a spus, după ce i-am oferit ceea ce și-a dorit, a făcut o vrajă de dragoste pentru a ne ajuta să ne întoarcem împreună. La scurt timp după ce și-a făcut vraja, iubitul meu a început să-mi trimită din nou mesaje și s-a simțit îngrozitor pentru ceea ce m-a supus. A spus că am fost cea mai importantă persoană din viața lui și știe asta acum. Ne-am mutat împreună și el a fost mai deschis față de mine decât înainte și a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. De când m-a ajutat dr. Ogaga, partenerul meu este foarte stabil, fidel și mai aproape de mine decât înainte. Recomand cu caldura Dr.Ogaga oricui are nevoie de ajutor. E-mail: ogagakunta@gmail.com
    1) Vrăji de dragoste
    2) Vrăji de dragoste pierdută
    3) Vrăji de divorț
    4) Vrăji de căsătorie
    5) Vraja de legare.
    6) Vrăji de despărțire
    7) Alungați un Iubit trecut
    8.) Vrei să fii promovat în biroul tău/ Vraja de loterie
    9) vrei să-ți mulțumești iubitul
    Contactați acest om grozav dacă aveți vreo problemă pentru o soluție de durată
    ogagakunta@gmail.com

    RăspundețiȘtergere